iRobot Roomba e5 (E5154) App-ovatelný vysavač robot (robotický vysavač) s dvěma gumovými kartáči pro všechny podlahy, id

iRobot
X001VMK9S7
Rozbalené

www.amazon.de/dp/B07FQNN2MB

 

iRobot Roomba e5 (E5154) App-ovatelný vysavač robot (robotický vysavač) s dvěma gumovými kartáči pro všechny podlahy, ideální pro domácí mazlíčky, individuální přizpůsobení pomocí aplikace, kompatibilní s hlasovými asistenty.

 

Rozbalený vzorek zboží, potlučená krabice, funkční, jinak nový a nepoužívaný, objednaný v roce 2024 z obchodu Amazon a z uvedených důvodů nabídnutý k odkupu jako použité zboží.

Vyprodáno
5 995 Kč
10 620 Kč
Sleva 43,55%
Počet

Vyprodáno

Podrobné informace (web Amazon): https://www.amazon.de/dp/B07FQNN2MB

Originální popis: iRobot Roomba e5 (e5154) App-steuerbarer Saugroboter (Staubsauger Roboter) mit Zwei Gummibürsten für alle Böden, Ideal bei Haustieren, Individuelle Anpassung per App, Kompatibel mit Sprachassistenten

Přeložený popis (AI): iRobot Roomba e5 (E5154) App-ovatelný vysavač robot (robotický vysavač) s dvěma gumovými kartáči pro všechny podlahy, ideální pro domácí mazlíčky, individuální přizpůsobení pomocí aplikace, kompatibilní s hlasovými asistenty.

Doplňující info: Rozbalený vzorek zboží použitý při testování odolnosti obalů při přepravě, potlučená krabice či jinak deformovaný přepravní obal, samotný výrobek nebo obsah balení je nový, funkční a nepoužívaný, objednaný v roce 2024 z obchodu Amazon a z uvedených důvodů nabídnutý k odkupu jako použité zboží. Původní cena vychází z ceny nákupu vzorku na výše uvedeném odkazu a mohla se v průběhu času změnit. Bez českého návodu.

Doba pro reklamaci vad: 12 měsíců.

iRobot
: X001VMK9S7
Vyprodáno
Rozbalené

Specifické reference

MPN
B07FQNN2MB

16 dalších produktů ve stejné kategorii: