Vsitoo S3 Pro teplotně řízený chytrý hrnek s víkem, ohřívač kávového hrnku s hrnkem pro stůl, domácí kancelář

X001Q28B8H
Rozbalené

www.amazon.de/dp/B0BS6DWQ46

 

Vsitoo S3 Pro teplotně řízený chytrý hrnek s víkem, ohřívač kávového hrnku s hrnkem pro stůl, domácí kancelář, hrnek na kávu ovládaný aplikací, hrníček s vlastním ohřevem o objemu 14 oz, elektrický hrnek - vylepšený design.

 

Rozbalený vzorek zboží, potlučená krabice, funkční, jinak nový a nepoužívaný, objednaný v roce 2024 z obchodu Amazon a z uvedených důvodů nabídnutý k odkupu jako použité zboží.

Pospěšte si! 1 zbývající položky na skladě.
1 830 Kč
3 050 Kč
Sleva 40%
Počet

Poslední kus skladem

Podrobné informace (web Amazon): https://www.amazon.de/dp/B0BS6DWQ46

Originální popis: Vsitoo S3 Pro Temperature Control Smart Mug with Lid, Coffee Mug Warmer with Mug for Desk Home Office, App Controlled Heated Coffee Cup, Self Heating Coffee Mug 14 oz, Electric Mug - Improved Design

Přeložený popis (AI): Vsitoo S3 Pro teplotně řízený chytrý hrnek s víkem, ohřívač kávového hrnku s hrnkem pro stůl, domácí kancelář, hrnek na kávu ovládaný aplikací, hrníček s vlastním ohřevem o objemu 14 oz, elektrický hrnek - vylepšený design.

Doplňující info: Rozbalený vzorek zboží použitý při testování odolnosti obalů při přepravě, potlučená krabice či jinak deformovaný přepravní obal, samotný výrobek nebo obsah balení je nový, funkční a nepoužívaný, objednaný v roce 2024 z obchodu Amazon a z uvedených důvodů nabídnutý k odkupu jako použité zboží. Původní cena vychází z ceny nákupu vzorku na výše uvedeném odkazu a mohla se v průběhu času změnit. Bez českého návodu.

Doba pro reklamaci vad: 12 měsíců.

: X001Q28B8H
: 1 ks
Pospěšte si! 1 zbývající položky na skladě.
Rozbalené

Specifické reference

MPN
B0BS6DWQ46

16 dalších produktů ve stejné kategorii: