Metal Detector pro děti, Couleeur lehký detektor kovů s LCD a zvukovým ukazatelem, vysoká přesnost detektoru kovů

X001X5P6P3
Rozbalené

www.amazon.de/dp/B0CLXY5M15

 

Metal Detector pro děti, Couleeur lehký detektor kovů s LCD a zvukovým ukazatelem, vysoká přesnost detektoru kovů s vodotěsnou vyhledávací cívkou pro děti nebo začátečníky na hledání pokladů.

 

Rozbalený vzorek zboží, potlučená krabice, funkční, jinak nový a nepoužívaný, objednaný v roce 2024 z obchodu Amazon a z uvedených důvodů nabídnutý k odkupu jako použité zboží.

Pospěšte si! 1 zbývající položky na skladě.
558 Kč
900 Kč
Sleva 38%
Počet

Poslední kus skladem

Podrobné informace (web Amazon): https://www.amazon.de/dp/B0CLXY5M15

Originální popis: Metal Detector Kids, Couleeur Lightweight Metal Detectors with LCD and SOUND Indication, High Accuracy Metal Detector with Waterproof Search Coil for Kids or Beginners to Treasure Seeking Gold Digger

Přeložený popis (AI): Metal Detector pro děti, Couleeur lehký detektor kovů s LCD a zvukovým ukazatelem, vysoká přesnost detektoru kovů s vodotěsnou vyhledávací cívkou pro děti nebo začátečníky na hledání pokladů.

Doplňující info: Rozbalený vzorek zboží použitý při testování odolnosti obalů při přepravě, potlučená krabice či jinak deformovaný přepravní obal, samotný výrobek nebo obsah balení je nový, funkční a nepoužívaný, objednaný v roce 2024 z obchodu Amazon a z uvedených důvodů nabídnutý k odkupu jako použité zboží. Původní cena vychází z ceny nákupu vzorku na výše uvedeném odkazu a mohla se v průběhu času změnit. Bez českého návodu.

Doba pro reklamaci vad: 12 měsíců.

: X001X5P6P3
: 1 ks
Pospěšte si! 1 zbývající položky na skladě.
Rozbalené

Specifické reference

MPN
B0CLXY5M15

10 dalších produktů ve stejné kategorii: